top of page
Vit poster utan ram 2.png

Vi på Babyloonz tycker det är viktigt att ge tillbaka, både till planeten vi bor på och till människorna som befolkar den. Därför donerar vi varje år 10% av vår vinst till olika välgörenhetsorganisationer som får våra hjärtan att klappa lite extra. Genom att använda Babyloonzprodukter bidrar ni alltså till att göra världen lite bättre!

10% TILL VÄLGÖRENHET

4% TILL BARN

Varje år donerar Babyloonz 4% av vinsten till Reach For Change. Reach For Change är en svensk ideell organisation som hjälper sociala entreprenörer att utveckla innovationer som skapar en bättre värld för barn. Organisationen finns idag i 18 länder på tre kontinenter där de gör en verklig skillnad för utsatta barn!

Varje år donerar vi 3% av vinsten till en miljöorganisation som fukuserar på att göra vår planet lite bättre. Vi har jobbat med många olika organisationer som alla gör ett fantastiskt jobb och nu leter vi efter en ny engagerad organisation som vill ha stöd från oss. Vet du någon som skulle passa så hör av dig till oss via kontaktformuläret.

Varje år väljer vi ut en ny mindre organisation som vi stöttar. Tidigare år har vi hjälpt födelsevrålet som jobbar för en bättre förlossningsvård i Sverige och Momentas som jobbar med att producera och ge ut gratis reflexer till förskolor och barn. Är det någon lokal organisation som du vill att vi ska stötta i år så hör av dig till oss via kontaktformuläret.

momentas
Reach for change
Födelsevrålet
1 % for the planet
Vi skogen
bottom of page