top of page

Babyloonz är ett varumärke skapat speciellt för de allra minsta familjemedlemmarna. Genom musikvideor, barnprogram och appar underhåller och utvecklar Babyloonz karaktärer små barn runt om i världen.

Samtliga Babyloonzprodukter är varsamt framtagna för att tilltala små barn. Allt går i en lugn takt, utan stress. Att främja en tydligt inkluderande och kärleksfull värdegrund är också en av hörnstenarna. Det är viktigt att lära sig räkna men det är ännu viktigare att vara en god kompis!

OM BABYLOONZ

BABY DADA

Dada älskar att leka med klossar och bygga saker. Ibland kan Baby Dada sitta och bygga på ett stort slott i flera timmar och glömma bort att gå på toaletten.

BABY IGGY

Iggy har precis fått sin första tand så nu älskar Baby Iggy att borsta tänderna! Iggy gillar allt som har att göra med städning och att hålla ordning.

BABY MOMO

Momo är tokig i fordon och leker ofta med sina fina bilar och flygplan. Momos favoritfärg är lila och Momo drömmer om att en dag få köra ett riktigt tåg.

BABY TOTO

Toto är alltid glad och säger aldrig nej till en stor tallrik Looniegröt! Om det är något Baby Toto gillar mer än gröt så är det att sova.

DRAKEN BABA

Baba är Babyloonz-bebisarnas snälla kompis som bor i en koja i skogen.  När Baba inte busar med skogens fåglar smaskar Baba ofta på färgglada bär från favoritbusken.

TRÄFFA BABYLOONZEN

VÅRA RIKTLINJER

PEDAGOGIK

En stark pedagogisk grund är viktigt för att små barn ska kunna förstå och lära sig. Därför utvecklar vi våra produkter i samråd med förskolepedagoger.

genderneutral.png

KÖNSNEUTRALT

Ett barn ska ha frihet att utvecklas i den riktning som det finner bäst utan att bli begränsad av onödiga könsroller. Alla våra produkter är därför helt könsneutrala.

VÄRDEGRUND

Det är viktigt att lära sig skriva och räkna men det är ännu viktigare att lära sig vara en god kompis! Därför fokuserar vi våra program på att bygga upp en positiv och inkluderande värdegrund.

GLADA FÖRÄLDRAR

Vi vill hjälpa till att skapa glada föräldrar genom att erbjuda produkter som kan underlätta i vardagen under de ofta pressade småbarnsåren. En glad förälder är en bra förälder!

VI PÅ BABYLOONZ

Vi som har skapat Babyloonz heter Vanja Wikström och Niklas Malmqvist. Det är också vi som jobbar med Babyloonz, så har ni några funderingar eller frågor är det bara att skriva till oss.

NIKLAS MALMQVIST

VANJA WIKSTRÖM

RIKTIGA BABY IGGY

Chef över testpanelen

bottom of page